Adli Olgularda Hukuksal Boyut Paneli Düzenlendi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve ATTDER işbirliği ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi konferans salonunda ADLİ OLGULARDA HUKUKSAL BOYUT VE BEYAZ KOD PANELİ düzenlendi.

Panele Aydın İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr Kasım Çetin, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr Ramazan Tozlu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Oben Döndü, Eğitim birimi sorumlu hekimi Dr. Aysun Caner, ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak ve Acil servis ve 112’lerde çalışan yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, böyle güzel paneller mesleğimize çok şey kazandıracaktır. Birlikte bu yolda yürürken öğreneceğimiz çok şey var. Kutsal bir mesleği icra ediyoruz sorumluluklarımız büyük dedi. Panelin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Teşekkür plaketlerini takdim eden Aydın İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr Kasım Çetin, konuşmasında “Böyle güzel bir panelde meslektaşlarıyla bir araya gelmekten gurur duyduğunu” ifade etti. Panelde yer alan değerli hocalara ve katılımcılara teşekkür ederken 112 ekiplerine duyduğu güveni aktaran Çetin, “başarılarımızın devam edeceğini söyleyerek iyi ki varsınız” dedi. Panelin düzenlemesinde ev sahipliği yapan ATTDER Aydın İl Başkanılığına teşekkür etti.

Adli olgular ve hukuksal haklar panelinde Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim dalından Prof Dr. Selim Özkök ve Yard.Doç.Dr Özlem Erel sunum yaptı. Panelde 112 çalışanlarının yasal sorumlulukları yetkileri, etik davranışlar ve beyaz kod hakkında bilinmesi gerekenler konuşuldu.

Panelin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Müdürü Fatih Yonar’a ATTDER Aydın İl Başkanlığı tarafından teşekkür edildi.

Panel Fotoğrafları İçin Tıklayınız

Aydın Panel2

Paylaş