ATTDER KİLİS İl Başkanlığından 112 Başhekim Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik )  Derneği Kilis  İl Başkanlığı ,Kilis  112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Murşit DÜZGÜN ile görüştü.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik )  Derneği  Kilis İl Başkanlığı  olarak Kilis 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Murşit DÜZGÜN  ile görüşmeye Derneğimizin Genel Başkan Yardımcısı Süleyman YILDIRIM,İl Başkanı Esabil ÇİFLİKLİ katıldı.

Görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneğinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.Özellikle Kilis’de  yapmış olduğumuz ve planladığımız organizasyonlar hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Haftası hakkında bilgi verildi,Kilis’te bu hafta çerçevesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Bizleri sıcak karşılayan Kilis 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Murşit DÜZGÜN’e İl Başkanlığımız olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.

IMG_2187

 

Paylaş