ATTDER’den Isparta SDÜ Paramedik Öğrencilerine Eğitim

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Öğrenci Konseyinin Üniversitelerdeki Paramedik öğrencileri ve Sağlık Meslek Liselerindeki A.T.T öğrencilerine eğitimsel organizasyonları arasında, 30 Nisan’da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Paramedik öğrencileri ile birlikteydi.

Verilen eğitimden çok memnun kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Öğretim Üyeleri’de makamında Öğrenci Konseyi Başkanımız ve Yardımcıları tarafından ziyaret edildi.

Konsey Başkanı Mert Güler, derneğin misyonu ve vizyonu yanında Öğrenci Konseyi olarak da ileriye yönelik projelerinden bahsederek tam destek aldı.

SDÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Nurhan GÜMRAL, verilen eğitim anısına teşekkürlerini iletmek için, Konsey Başkanımız Mert Güler ve Yardımcılarına Üniversite olarak Teşekkür Belgesi takdim etti.

Ekg Eğitim sonrası yapılan sınav sonucu 4 katılımcı, katılım belgesi dışında başarı belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu katılımcılar; Hasan Hüseyin Demren, Mediha Çalıkan, Halil Ardıç ve Fatmanur Şener’dir.
Katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür eder, diğer okullarımızda olacak olan eğitimlerimiz devam edecektir.

ATTDER ÖĞRENCI KONSEYI BAŞKANI
MERT GÜLER

sdü 2

sdü 8

sdü 3

sdü 4

sdü 5

sdü 6

sdü 7

Paylaş