ATTDER’den Denizli İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinden İl Sağlık Müdürüne ziyaret.

ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Denizli İl Başkanı Kazım Boyacıoğlu, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Denizli İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ATTDER Denizli olarak yapılan çalışmalar, gerçekleştirilmek istenilen faaliyetler, Denizli’de çalışan Acil Tıp Teknisyenleri, teknikerleri (paramedik) ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Görüşmede; ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak; “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Denizli’de çalışan acil tıp teknisyenleri ve paramediklerin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

ATTDER Denizli İl Başkanı Kazım Boyacıoğlu ise; Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği hakkında ve Denizli’de yapılması planlanan hedefler konusunda bilgi aktardı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Denizli İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin acil tıp teknisyenleri ve paramediklerin acil sağlık sistemindeki önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

Paylaş