ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Bayramlar bir çok toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir.

Şu anda Filistin ve Suriye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde gözyaşı döken, eziyet ve açlık çekmekte olan halkların hüznünü derinden yaşamaktayız. Bu bayramı vesile ederek; sıkıntıda olan kardeşlerimize tek yürek olarak dua ediyor, hayatlarını kaybeden masum insanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Masum insanların ve çocukların ölümleri nedeni ile bu yıl ramazanı buruk geçirdik. Asırlardan beri birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramı’nın gönüllerimizin huzur, Dünya’da sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim.

Bu duygularla başta acil sağlık hizmeti çalışanları olmak üzere tüm sağlık camiasının, milletimizin ve İslam aleminin mübarek ramazan bayramını en içten duygularımla kutluyor; tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum…

Yaşar GÖKBAYRAK
ATT DER Genel Başkanı

Paylaş