ATTDER Çorum’dan HGYD’ye Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği yöneticileri Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’ni ziyaret ettiler.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Çorum Şube Başkanı Osman Tök, Başkan Yardımcıları Can Kargın, Nurhan Karasakal ve Cemil Çuhadar, HGYD Başkanı Birkan Demirci’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında her iki derneğin faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgi paylaşımının yanı sıra yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Başkanı Osman Tök, dernek olarak meslek mensuplarının her türlü çıkarlarını gözeterek faaliyetlerini devam ettirmenin yanında, diğer meslek örgütleriyle de sıcak diyaloglar kurarak ortak bir takım etkinlikler organize etmeyi arzuladıkları ifade etti. Tök, bu çerçevede Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’ni ziyaret ederek hem tanışmak, hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Paylaş