ATTDER Yüksek İstişare Kurulu Oluşturuldu

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedikleri her platformda temsil ederek yaşanan sıkıntılara çözüm üretmek, ulusal ve uluslararası platformda acil sağlık sistemine katkıda bulunabilmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren ATTDER bünyesinde Yüksek İstişare Kurulu oluşturuldu.

Yüksek İstişare Kurulu hakkında görüşlerini dile getiren ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak “ATTDER 75 ilde temsilciliği bulunan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak bugüne kadar duruşuyla, yaptığı faaliyetlerle meslektaşlarımıza ve acil sağlık sistemine önemli katkılarda bulundu.
Bilgi ve teknoloji çağının yaşandığı 21.yüzyılda Dünya’da ve Türkiye’de acil sağlık alanında gerçekleştirilen yeni fikir, proje ve teknolojilerin analiz ve tahlillerinin yapılarak hayata geçirilmesini sağlamayı hedefliyoruz.
Sektörün lokomotif sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen rol ve sorumluluğu daha iyi yerine getirebilmek adına Yüksek İstişare Kurulu’nu oluşturduk.
Yüksek istişare kurulumuzun katkılarıyla acil sağlık sistemine ve dolayısıyla ülkemize önemli katkılar sunacağımıza inanıyorum” dedi.

ATTDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Temel Kılınçlı ise yaptığı açıklama da”Yüksek İstişare kurulunun amacı acil sağlık sisteminin de yaşanan sorunların çözümünde ortak aklı hakim kılmak, meslektaşlarımızın sektörün karar mekanizmalarında daha aktif rol almasını sağlamaktır”dedi.

ATTDER Yüksek İstişare Kurulu şu isimlerden oluştu:
Temel Kılınçlı ,Cemil Çufadar ,Yusuf Kılıç ,Eyyup Uzun ,Derya Güler,Ayşegül Savcı, İbrahim Çınar ,Yücel Muratoğlu,Harun Bulut ,Dursun Alyaz

Paylaş