ATTDER Aydın’dan Cumhuriyet Yürüyüşü

ATT-DER Aydın İl Yönetimi, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sümeyye Kala önderliğinde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü Aydın İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım ÇETİN’in de katılımıyla gerçekleşti.

Yenilenen il yönetimi ile özellikle eğitim birimince oldukça faal bir görüntü çizen ATT-DER Aydın, bu yaptığı sosyal faaliyetle de üyeleri için hizmet vermeye devam etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ı kutlamaları kapsamında Aydın Merkez’e bağlı Danışment Köyü’nden Dağeğmir köyüne kadar bayraklarla yürüyüş gerçekleştirildi. Dağeğmir köyünde verilen mangal partisine İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım ÇETİN’de katıldı.

Çetin bu organizasyonda ATT-DER Aydın’a sağlık çalışanları için yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Başkan yardımcısı Sümeyye KALA “Bu organizasyonla hem Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını yapıp, hem de sağlık çalışanlarını stresli çalışma şartlarından bir an olsun uzaklaşmalarını sağlayıp kafa dağıtmalarını amaçladık, geri bildirimlerinde bu yönde olması mutluluk vericiydi.” dedi.

İl başkanımız İsmet ÇELEBİ ise “Katılımcılara çok teşekkür ederim, özellikle Sağlık Müdürümüzü aramızda görmekten çok mutlu olduk, tüm organizasyonlarımızda kendisini aramızda görmekten onur duyarız.” dedi.

aydın-cumhuriyet1

aydın-cumhuriyet2

Paylaş