ATT DER Aydın Acil Obstetrik Vakalara Yaklaşım Eğitimi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Aydın İl Başkanlığı tarafından 11-12 Aralık 2014 tarihlerinde Aydın’da ” Acil Obstetrik Vakalara Yaklaşım Eğitimi” düzenleniyor.

11-12 Aralık 2014 tarihlerinde Aydın Kadın Doğum Hastalıkları Hastanesi eğitim salonundan Ebe Döndü Aslan Hemşire Deniz Batman ve Adli Tıp Uzmanı Dr. Özlem Erel tarafından Acil Obstetrik Vakalara Yaklaşım Eğitimi düzenlenecektir. Eğitim’de Normal gebelik, riskli gebelik,doğum eylemi,gebelikte ilaç kullanımı,Yeni doğanın değerlendirilmesi ve riskli doğumda müdahale, Yeni doğan bebeğim resüsitasyonu gibi konularda katılımcılara eğitim verilecektir.

Eğitime katılım şartı olarak DERNEK ÜYELİK şartı aranmaktadır. ATTDER üyelerine eğitim ücretsiz verilecek olup, eğitim sonrası katılım belgesi takdim edilecektir. ( ATTDER yazıp 8071‘e SMS gönderip gelen mesaja EVET yazarak ATTDER’e üye olabilirsiniz. )

Eğitime katılım için ve eğitim hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim numarasını kullanabilirsiniz.

Büşra Şahin 0546 446 51 12