ATTDER Muğla Yönetiminden İstasyon Ziyaretleri

ATTDER Muğla İl Başkanı ATT Neslihan YILMAZ, Öğrenci İşleri Sor. ATT F. Tayfun ÇALIŞKAN ve ATTDER üyesi ATT H. İlkim ÇALIŞKAN tarafından Fethiye 4 nolu ASHİ, Üzümlü 112 ASHİ, Seydikemer 1 nolu ASHİ ve Eşen 112 ASHİ ‘ları nöbetçi ekipleri ziyaret edildi. Dernek yönetimi olarak hangi faaliyetlerde bulunduklarını ve derneğin kazanımlarından konuşuldu. 2-3 Ocak 2015 te Muğla’da, 17-18 Ocak 2015 te Bodrum’da, 27-28 Ocak 2015 te Fethiye’de EKG eğitimi planladıklarını belirten Başkan Neslihan YILMAZ tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedikleri EKG eğitimi günlerine beklediklerini belirtti ve 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Teknikeri (Paramedik) haftası etkinlikleri için öneriler aldı. Mesleki alanda yaşanan sıkıntılar konuşuldu fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten memnuiyetini dile getiren nöbetçi ekipler derneğe teşekkürlerini iletti.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla il yönetimini, güler yüzleri ve içtenlikleri ile karşılayan ATT Şakir SAVAŞ’a, ATT Elvan UYSAL’a , ATT Dilber MERTAKSOY’a , PRM M. Bahadır KARAYAKA’ya, PRM Mehtap AKBAY’a, ATT Seher DEMİREZEN’e, PRM Ümmü AŞKIN’a, ATT Hatice DİVARCİ’ya, ŞFR Mutlu YALÇIN’a, ATT Neslihan EKEN ‘e, ATT N. Melek KARAKUŞAK’a, ŞFR Nazif NAZLI’ya ATTDER Muğla yönetimi teşekkürlerini iletti.

10380320_1585158471705203_6025309126914307046_n 10540552_1585158545038529_7299864119253074342_n