ATTDER Kayseri’den Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne Ziyaret

ATTDER KAYSERİ Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zahid YILDIRIM, Halk Sağlığından Sorumlu YK Üyeleri Ayşe YURDUSEVER, Mustafa AKSOY ve Enes KÖSE; Kayseri İl Halk Sağlığı Müdürü Sn.Dr.Yunus KARADAĞ’ı ziyaret etti.
Gayet samimi bir ortamda geçen ve bir saatten uzun süren görüşmede, derneğin misyonu ve vizyonu anlatılarak faaliyetler hakkında bilgi verildi. Derneğimizin meslek alanındaki kazanımlarından bahsedildi ve meslek alanında yaşanılan sorunlar dile getirilerek görüş alışverişinde bulunuldu. 
Son günlerde gündeme gelen ve meslektaşlarımızın atanma şansını olumsuz etkileyecek olan taşeron ambulans şoförlerinin sisteme alınmasının, dernek olarak desteklenmediği aktarıldı. 
Ayrıca; öncelikle Sarıoğlan ilçesi olmak üzere entegre acil sağlık hizmeti sunan istasyonlara ait ”ambulans odaları” yapımının sözünü veren Sn.KARADAĞ, ilerleyen zamanlarda tüm entegre acil sağlık hizmetleri istasyonlarına yapılacağını belirtti.
ATTDER KAYSERİ olarak yapılan faaliyetleri beğenerek takip ettiğini ifade eden Sn.Yunus KARADAĞ, her konuda destekçi olduğunu sözlerine ekledi. ​
image1 (1)
Paylaş