ATTDER Adana’dan İl Sağlık Müdür Yardımcısına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Adana İl Başkanlığı ,Adana İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Nureddin ÖZDENER ile Görüştü.

Görüşme’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Adana İl Başkanı Sultan Korkmaz DÜZLER,İl Başkan Yardımcısı Aysel DURSUN yer aldı.

Görüşmeye göreve yeni başlayan Uz. Dr. Nureddin ÖZDENER’e hayırlı olsun dilekleri ile başlanıldı ,çalışmalarında başarılar dilendi ve İl Başkanlığı yönetiminde ki tüm arkadaşların aynı duyguları ilettikleri belirtildi.

Mesleğimizin Her alanında özverili çalışan,genç ve dinamik bir meslek grubunun Sivil Toplum Kuruluşu olduklarını ifade eden Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Adana İl Başkanı Sultan Korkmaz DÜZLER,üzerlerine düşen her görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği’nin amaçları hakkında bilgi veren DÜZLER,Derneğin Adana Kolunda Yapmış Oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ayrım yapmadan Tüm Sağlık personeli arkadaşlarımızın Yanında olduklarını ifade eden DÜZLER,herkesin sorunlarını ve isteklerini dinlemekte ve çözüm arayışı için çaba içerisinde olduklarını ifade etti.

Yapılan Eğitimler,Düzenlenen etkinlikler ve amaçlanan projeler hakkında bilgi veren İl Başkan Yardımcısı Aysel DURSUN,Adana Derneğimizin en aktif ve etkin illerinden biri,bizler her zaman mesleğimizi bir adım daha ileriye götürmek için aktif projeler hazırlıyoruz,bu konuda durmadan çalışıyoruz dedi.

Yapılan Görüşmeden Oldukça Memnun Olan Adana İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Nureddin ÖZDENER  Genç Arkadaşlarımızın çalışması oldukça güzel,onları böyle gayretli gördükçe biz çok mutlu oluyoruz,her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek Veriyoruz Dedi.Ziyaretten Oldukça memnıun olduğunu birkez defa ifade ederken,Her konuda arkadaşlara Destek vereceklerini ifade etti.

Paylaş