ATTDER Ankara’dan İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Ankara İl Başkanlığı ,Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan ÇİCEK ile görüştü.

Görüşme’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Ankara İl Başkanı Kadir Ay il Başkan yardımcıları Nurcan Göker, Yusuf Kılınç, Ali ihsan Karaca, Gürkan Kaya ve Gökhan Yahşi yer aldı.

Göreve yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan ÇİCEK e hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu, çalışmalarında başarılar dilendi.

Mesleğimizin Her alanında özverili çalışan,genç ve dinamik bir meslek grubunun Sivil Toplum Kuruluşu olduklarını ifade eden Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Ankara İl Başkanı Kadir AY, üzerlerine düşen her görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ankara İl Sağlık Müdürü ÇİCEK; Ankara’da bir aylık süreçte 112 acil sağlık istasyonlarını gezdiğini eksiklerin ve yapılması gereken önceliklerin belirlediklerini sistem çalışanları acil tıp teknisyenleri ve paramediklerin daha iyi şartlarda çalışabilmesi için mesai harcadıklarını belirtti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette sayın ÇİCEK temelde olanın hem hastalar hem de çalışanların insan olmasının ve her iki tarafa da hakkaniyetle hizmet etmenin önemi vurgusunda bulundu.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği’nin amaçları hakkında bilgi veren sayın AY, Derneğin Ankara ilinde Yapmış Oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ayrım yapmadan Tüm Sağlık personeli arkadaşlarımızın Yanında olduklarını ifade eden AY ,herkesin sorunlarını ve isteklerini dinlemekte ve çözüm arayışı için çaba içerisinde olduklarını ifade etti.

Yapılan Eğitimler,Düzenlenen etkinlikler ve amaçlanan projeler hakkında bilgi veren İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kılınç, Ankara da Derneğimizin en aktif ve etkin illerinden biri, bizler her zaman mesleğimizi bir adım daha ileriye götürmek için aktif projeler hazırlıyoruz,bu konuda durmadan çalışıyoruz dedi.

Ankara İl Başkanı Kadir Ay 22-28 mart ta Ankara yapılacak olan Altın Ambulans Sağlık Oskarları ödül töreni hakkında bilgi verdi.

Yapılan ziyaretimiz için memnun olan Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan ÇİCEK Genç Arkadaşlarımızın çalışması oldukça güzel, onları böyle gayretli gördükçe biz çok mutlu oluyoruz, her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarına destek veriyoruz dedi. Ziyaretten oldukça memnun olduğunu bildiren Çiçek, acil sağlık hizmelerinin geliştirilmesi adına sizlerden gelen her projeye destek vermeye hazırız dedi.

Paylaş