ATTDER Ankara’dan Sağlık Müdür Yardımcısı Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Ankara İl Başkanlığı ,Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.H.Fazıl İNAN ile görüştü.

Görüşme de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Ankara İl Başkanı Kadir Ay il Başkan yardımcıları Nurcan Göker, Ali ihsan Karaca, yer aldı.

Göreve yeni başlayan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. H.Fazıl İNAN e hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu, çalışmalarında başarılar dilendi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği’nin amaçları hakkında bilgi veren sayın AY, Derneğin Ankara ilinde Yapmış Oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ayrım yapmadan Tüm Sağlık personeli arkadaşlarımızın Yanında olduklarını ifade eden AY ,herkesin sorunlarını ve isteklerini dinlemekte ve çözüm arayışı için çaba içerisinde olduklarını ifade etti.

Ankara İl Başkanı Kadir Ay 22-28 mart ta Ankara yapılacak olan Altın Ambulans Sağlık Oskarları ödül töreni hakkında bilgi verdi.

2015 yılının kongre yılı olduğunu belirten sayın Kadir AY 2. Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) kongre hazırlıklarımızın son hızıyla devam ettiğini belirtti.

Görüşmeden memnuniyetini bildiren sayın Dr. H.Fazıl İNAN geçmişte olduğu gibi bugün de acil sağlık camiasından olmaktan bu görevde bu hizmeti gerçekleştirdiği için memnuniyetini söyledi geçmiş yıllardaki acil sağlık hizmetleri sunumuyla şu anki acil sağlık hizmetleri sunumunun çok farklı olduğunu geçmiş yıllara göre çok daha iyi olduğumuzu daha da iyi olmamız gerektiğini belirtti.Önceki yıllarda sadece kara ambulanslarının yer aldığını şu anki mevcut yapıda kara,hava,deniz tüm ambulans tiplerinin bulunduğunu ifade etti.

Ziyaretimizden memnuniyetini belirten sayın Dr. H.Fazıl İNAN genç dinamik yapısıyla acil sağlık sisteminde çalışan tüm meslektaşlarımıza selamlarını ileterek görüşmemiz son bulmuştur.