ATTDER Afyonkarahisar’dan İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Afyonkarahisar İl Yönetimi ilk ziyaretlerini Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’ye gerçekleştirdi.

Yeni yönetim olarak Sağlık Müdürü Dr. Yemenici ile istişare eden ve dernekleri hakkında bilgi veren dernek yönetimi bugüne kadar verdiği destekler nedeniyle de Dr. Yemenici’ye teşekkür ettiler.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından başta “Yılın Sağlık Müdürü” olmak üzere farklı kategorilerde “Altın Ambulans 2016” (www.altinambulans.org) ödül organizasyonu düzenlendiğini de belirten dernek il yönetimi, yaptığı hizmetlerden dolayı Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’yi il yönetimi olarak aday gösterdiklerini söylediler.

Nazik ziyaretleri için dernek il yönetimine teşekkür eden Sağlık Müdürü Dr. Yemenici, 112 birimini ambulansından istasyonuna, kıyafetinden iaşesine kadar çok önemsediklerini belirterek her türlü konuda destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyarette Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı ATT Şükrü Kaan Çankaya, Başkan Yardımcıları ATT KÜbra Bilensoy, ATT Muhammed Emin Dağhan, ATT İzzet Kırçay, ATT Kevser Bayat hazır bulundu.

12745938_750050371793604_6794536578004891643_n (1)

Paylaş