ATTDER BURDUR’dan Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ’ye Ziyaret

ATTDER BURDUR’dan Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ’ye Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Burdur İl Yönetimi Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ’ye makamında ziyarette bulundu.

Sayın Valimizi ziyarette, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Burdur İl Başkanı Esengül Aladağ, Başkan Yardımcıları Bahattin Güner, Mukaddes Uçar, Pelin Hülya Sarı ve Serkan Güler yer aldı.

Burdur’da yeni kurulan bir dernek olarak öncelikle halka, öğrencilere ve meslektaşlarına eğitim ve bilinçlendirmek için toplantılar düzenleyeceklerini belirten Başkan Aladag, Sayın Valimizden bu konuda destek istedi.

Dernek Başkanı Aladağ, Sayın Valimize, vatandaşlara, öğrencilere ve meslektaşlarına verecekleri eğitim ve bilgilendirme toplantılarında 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda çalıştıkları için, İlk yardım ve acil yardımın önemini belirmek olduğunu vurgulayarak, yaşam ve ölüm arasındaki mücadele eden hasta ve yaralılar için toplumu bilgilendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Sayın Valimiz, insan hayatının önemli olduğunu bunun içinde toplumun bilinçlenmesi gerektiğinin altını çizerek destek olacağı sözünü verdi. Sağlık çalış
anlarının ziyaretleri vesilesi ile 22-28 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftalarını kutlayan Sayın Valimiz kendisine ziyarette bulunan ATT-DER Burdur Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

BDR_0292

BDR_0294

Paylaş