ATTDER Nevşehir İl Başkanlığı Mevlit Okuttu

ATTDER Nevşehir İl Başkanlığı 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri haftası münasebetiyle, 112 görev şehitleri ve aziz şehitlerimiz için Nevşehir’in en büyük camisi olan Musalla Caminde Mevlit okuttu.
Okutulan mevlite ATTDER Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin, Başkan Yardımcıları Veli Avşar, Burak Koşar, Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın, Halk Sağlığı Müdür yardımcısı Hakan Öcal, Sağlık Sen İl Başkanı Hakan Gündüzpolat ve yönetimi, Türk Sağlık Sen Ürgüp İlçe Temsilcileri, İl Afet Birim Sorumlusu Aygen Taşpınar, Umke İl Birim Sorumlu Fahrettin Öcalır, 112 çalışanları, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
ATTDER Nevşehir İl Başkanlığınca Mevlit Çıkışı cemaate lokma tatlısı ikram edildi.
ATTDER (Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği ) Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin “22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri haftası münasebetiyle Ülkenin içerisinde bulunduğu durum nedeni ile bu yıl eğlence yapmama kararı aldık. 112 görev şehitlerimiz ve aziz şehitlerimiz için mevlit okuttuk. Okuttuğumuz mevlitte bizlerden desteklerini esirgemeyen Kapadokya Aşçılar Derneği Osbar eğitim mutfağına ve Ürgüp Müftülüğüne teşekkür ederim.” dedi

12513738_1092033384160763_2457306103213941762_o

12593554_1092034177494017_8924104313584372389_o