ATTDER Kayseri’de Bayrak Değişimi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATTDER) Kayseri İl Başkanlığı’nda görev değişikliğine gidilerek, 5 yıldır başkanlık yapan Enes Erken, bayrağı Zahid Yıldırım’a devretti.

5 yıldır ATTDER Kayseri İl Başkanlığı görevini yürüten Ener Erken yaptığı açıklamada, bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphe duymadığı Hayreddin Zahid Yıldırım’a devrettiğini duyurdu.

“SON ZAMANLARINDA YORULDUĞUMU…”

10 yıldır üyesi olduğu ATTDER’de yaklaşık 5 yıldır Kayseri İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Erken, “Bu süreçte yönetim kurulumda bulunan arkadaşlarla mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Mesleğimizin prestijini artırmak için sürekli çaba sarfettik.  Ayrıca Kayseri’yi acil sağlık camiasında ön saflarda tutmak için çalıştık ve ATTDER Kayseri markasını ortaya çıkardık. Oldukça mutlu olduğum ve heyecan duyarak yaşadığım bu sürecin son zamanlarında yorulduğumu, derneğime ve mesleğime gerekli katkıyı sağlayamadığımı düşünüyorum. Ve her zaman belirttiğimiz gibi bu bayrak yarışında bayrağı devretme zamanımın geldiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Görevini genel başkanlarının da onayını alarak şimdiye kadar her zaman yanında olan bilgi beceri ve deneyim olarak bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphe duymadığı Hayreddin Zahid Yıldırım’a devrettiğini söyleye Erken, “Zahid kardeşime yeni görevinde başarılar dilerken destek anlamında her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Son olarak; başkanlığım süresince emeklerini hiç esirgemeyen ATTDER KAYSERİ yönetiminde görev almış bütün arkadaşlarıma ve ihmal ettiğim aileme sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta başkanımız olmak üzere Büyük ATTDER ailesine saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.