Batman’da EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi Tamamlandı

BATMAN’DA EKG VE ARİTMİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile ATT DER Batman İl Başkanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘Elektrokardiyografi Eğitimi’ni ATT DER Genel Başkan Yardımcısı Paramedik Süleyman YILDIRIM tarafından verildi.

Eğitime Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencileri ve ATT DER üyeleri katıldı.

Eğitimin sonunda ATT-DER Batman İl Başkanı Mukaddes TÜMENCİ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından eğitimin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür belgesi, eğitime katılan öğrencilere ve üyelere de katılım sertifikası verildi.

ATT DER tarafından Türkiye geneli yapılan ‘Altın Ambulans Ödülleri’ne Batman’dan katılıp dereceye giren personellerin Teşekkür Belgeleri de takdim edildi.

ATT-DER Batman İl Başkanı Mukaddes TÜMENCİ teşekkür konuşmasında eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna, ATT DER Başkanlığına, Batman Yaşam Hastanesine ve ATT DER Batman İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Banu ATALAY eğitimin sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, “ATT DER Genel Merkezine ve Batman İl Başkanlığına, eğitimi düzenlemelerinden dolayı teşekkür ederim. Batman Üniversitesi olarak bu etkinliğe ev sahipliği yapmak bizim için son derece kıymetlidir.” dedi.

Toplu fotoğraf çekimi ile eğitim tamamlandı.

Paylaş