İlk Yardım Anahtarlığı Projesi Hatay’da Başladı

ATTDER Hatay İl Başkanlığı ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘İlk Yardım Anahtarlığı’ projesi ile öncelikle Acil Sağlık Hizmeti personellerine dağıtılmak üzere ve sonrasında halka yapılacak ilk yardım bilinçlendirme faliyetlerinde dağıtılmak üzere içerisinde suni solunum maskesi ve bir çift eldiven bulunan anahtarlıklar ATT ve Paramedik Haftası dolayısıyla istasyonlarda ziyaret edilen nöbetçi arkadaşlarımıza dağıtılmıştır.
İlk Yardım Anahtarlığından tüm personele dağıtılmak üzere sipariş verilmiş ürünler teslim edildiğinde siz değerli Acil Sağlık Hizmeti çalışanlarına tarafımızdan ulaştırılacaktır.
Projemiz ile ilk yardımcının trafikte seyir halindeyken karşılaşacağı Arrest vakalara müdahale esnasında bulaşıcı hastalıklardan korunması, ilk yardımcının müdahale öncesi çekincelerini ortadan kaldırmak ve toplumda ilk yardım bilinci uyandırmak amaçlanmıştır.
Projemize verdikleri desteklerden dolayı Hatay İl Sağlık Müdürü Sn. Ümit Mutlu Tiryaki Bey’e teşekkür eder hayat kurtarırken hayatımızdan olmamak adına anahtarlıklarınızı yanınızdan ayırmamanızı öneririz.

Resimler İçin Tıklayınız ;

ATTDER Hatay İl Başkanlığı ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği 'İlk Yardım Anahtarlığı' projesi…

ATT DER HATAY paylaştı: 26 Mart 2017 Pazar