Ankara İl Başkanlığımız İftar Organizasyonu Düzenledi

ATTDER ANKARA İl Başkanlığımız İftar Organizasyonu Düzenledi

Ankara İl Başkanlığımız Geleneksel İftar Organizasyonunda Buluştu

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Ankara İl Başkanlığı, sevgi, barış ve dostluk duygularının yoğunlaştığı, bereket ikliminin her zamankinden daha çok hissedildiği mübarek Ramazan ayında; bir paylaşma, dayanışma ve kaynaşma vesilesi olarak iftar organizasyonu düzenledi.
ATTDER Ankara İl Başkanı Ali İhsan KARACA, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği olarak Acil Sağlık Hizmetlerinin birleştirici gücü olduklarını ve mesleğimizin gelişiminde önemli katkılarda bulunduklarını belirtirken, “Yoğun ve stresli bir çalışma ortamımız var. Meslektaşlarımızı bir nebze de olsa iş yoğunluğundan uzaklaştırarak,moral, motivasyonunu yükseltecek ve birlik, beraberliğimizi daha da güçlendirecek buluşmalara hız kesmeden devam edeceğiz.
Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve şimdiden Ramazan Bayramını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.