Manisa İl Başkanlığımızdan Celal Bayar Üniversitesine Konferans

Manisa Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerleri Derneği İl Başkanlığı olarak 18 Mayıs 2017 tarihinde Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Paramedik bölümü öğrencileriyle buluştuk.
Manisa ATTDER İl Başkanlığı adına Emine DOĞAN Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin kurulumu, gelişimi, Ulusal ve Uluslararası düzeyde yapılan etkinlikler ve Manisa İl Başkanlığı olarak yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerden bahsetti.
Düzenlenen söyleşide Öğrenci İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Anıl Alican ŞENGÜNOĞLU, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Hüuseyin AKŞİT, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine DOĞAN ve Proje Düzenleme Kurulu Üyesi Beytullah KAPTAN tarafından mesleki gelişimi arttırmak, yaşanan sıkıntılara çözüm önerileri bulmak ve mesleki birliği sağlamak amacıyla öğrencilerle görüş alış verişinde bulunuldu.
Acil Tıp Tekniyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkan Yardımcısı Alime KOCABEY mesleğimizin dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgilendirmelerde bulunurken
söyleşinin düzenlenmesine katkı veren başta
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Turan GÜNDÜZ, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Süha Kenan ARSERİM, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Emin LİMONCU ve Öğretim Görevlisi Özgül TÜRKMEN başta olmak üzere emeği geçen tüm ATTDER Manisa İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Turan GÜNDÜZ söyleşi başlangıcında yaptığı teşekkür konuşmasında, “ATTDER Genel Merkezine ve Manisa İl Başkanlığına, bu etkinliği düzenlemelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Toplu fotoğraf çekiminin ardından söyleşi tamamlanmıştır.