Muğla İl Başkanlığımızdan Sendika Ziyaretleri

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanlığı Sağlık Sen Muğla Şube Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirildi
Ziyarette Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN , İl Başkan Yardımcıları ;Sibel ÖZCAN ve Nahit ACAR yer aldı.
Görüşmemizde,Sağlık Sen İl başkanı Sn. Yusuf DURAL ile ortak amaclarımızdan olan mesteklaslarımızın genel problemleri ile mesleki gelişime katkı konusunda fikir alışverişinde bulunulmustur.Bu amaçlar doğrultusunda karşılıklı destek konusunda fikir birliğine varilmistir.
Ziyaret den dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Yusuf DURAL’a Sağlık Sen kahve fincanı hediyesi ve sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür eder , çalışmalarında başarılar dileriz .

ATTDER Muğla İl Başkanlığından Türk Sağlık Sen Muğla Şube Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Ziyarette Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN , İl Başkan Yardımcıları ; Gözde CİVAN , Ahmet Can DEMİRCİ , Uğur Sercan AVCI yer aldı.
Görüşmemizde,Türk Sağlık Sen İl başkanı Sn. Mehmet UĞUR ile ortak amaclarımızdan olan mesteklaslarımızın genel problemleri ile mesleki gelişime katkı konusunda fikir alışverişinde bulunulmustur.Bu amaçlar doğrultusunda karşılıklı destek konusunda fikir birliğine varılmıştır.
Ziyaret den memnun olduğunu ifade eden Başkan Mehmet UĞUR’a sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.