Sağlıkçıları Yeşil Sahalarda Buluşturan Futbol Turnuvası Düzenlendi

TTDER Batman İl Başkanlığı ve Batman İl Sağlık Müdürlüğü İş Birliği ile ‘Sağlıkçıları Yeşil Sahalarda Buluşturan Futbol Turnuvası’ Düzenlendi.

Turnuva Batman’ da Çalışan Sağlıkçıların Oluşturduğu 16 Takım ile 4 Ayrı Aşamada Gerçekleşti.

Turnuvaya; Özel Batman Yaşam Hastanesi, Özel Batman MedicalPark Hastanesi(Narkoz Spor), Özel Batman Dünya Hastanesi, Batman Üniversitesi Paramedik Bölümü Normal Öğretim ve İkinci Öğretim Öğrencileri, Batman Bölge Devlet Hastanesi Anjio, Ameliyathane, Nöroloji Yoğun Bakım, Cerrahi Yoğun Bakım ve Laboratuvar Bölümü Çalışanları, Gercüş Devlet Hastanesi, Kozluk Devlet Hastanesi, Beşiri Devlet Hastanesi, Batman Kadın Doğum Hastanesi, Batman UMKE ve Batman İl Sağlık Müdürlüğünden Birer Takım Katılmıştır.

Final Turunda Özel Batman MedicalPark Hastanesi(Narkoz Spor) – Özel Batman Yaşam Hastanesi Takımları Karşılaşmıştır.

Final Turu Maçı Sonucunda Batman Özel Yaşam Hastanesi Takımı Galip Gelerek Turnuva Birincisi olmuştur.

Final Turu Sonunda Batman İl Sağlık Müdürü Sn. Osman SÜNGER Eşliğinde Madalya ve Kupa Töreni Düzenlenmiştir. Final Maçında Oynayan Her İki Takıma Madalya takılıp, Galip Gelen Takıma Kupa Takdim edilmiştir.

ATTDER Batman İl Başkanımız Sn. Mukaddes TÜMENCİ Turnuva Sonu Konuşmasında “Turnuvaya Katılan Tüm Takımlara ve Final Turunda Bizlere Eşlik Eden İl Sağlık Müdürümüz Sn. Osman SÜNGER’e, ASH Sorumlu Başkan Yardımcımız Sn. Selami Yunus ERTEK’e, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürümüz Sn. Abdullah ARUK’a, ATTDER Güneydoğu Bölge Koordinatörü Sn. Hüseyin TEMİZ’e; Özel Yaşam Hastanesi ve Özel MedicalPark Hastanesi Yöneticilerine Teşekkürlerimizi Sunarız.

Düzenlediğimiz Faaliyetlerde Desteğini Her Daim Esirgemeyen İl Sağlık Müdürlüğümüze Minnettarız.” Dedi.

Resimler İçin TIKLAYINIZ

Paylaş