ATTDER Erkan TAN’ın Canlı Yayın Konuğu

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği 12 Kasım 2013 Salı günü . Deneyimli televizyon habercisi İbrahim Güneş’in editörlüğünü yaptığı ” Tecrübeli televizyoncu Erkan Tan’ın sunduğu “Tan Vakti” isimli programa konuk oldu.

ATT DER, TV8 Ekranlarında hafta içi her gün yayın yapan İbrahim Güneş’in editörlüğünü yaptığı ” Tecrübeli televizyoncu Erkan Tan’ın sunduğu “Tan Vakti” isimli programa konuk oldu. ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, İstanbul İl Başkanı Kamil Kabahaliloğlu, Şerife Katırcıoğlu, Nilüfer Berberoğlu ve Temel Kılınçlı’nın katıldığı programda 112 acil sağlık hizmetlerinde yaşanılan sorunlar ve talepler dile getirldi.

Programda ambulanslara kesilen trafik cezaları konusunda yasal düzenleme yapılmasına dem vurulurken Paramedikli ambulanslardaki tedavi algoritmalarında yaşanabilecek sıkıntılardan ve çözüm önerilerinden bahsedildi. Programda vatandaşlara 112 acil personelinin onların hayatlarını kurtarmak için çalıştığının ve halkın yardımcı olması gerektiği vurgulandı. Ambulansa kesilen trafik cezası programın en dikkat çekici anları arasındaydı…

Programda Erkan TAN’ın da sunum yapacağı ve 23- 24 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam Asya Termal Otelde düzenlenecek olan 1 Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği ( Paramedik )Kongresinden de bahsedildi.

Program öncesi ve sonrası tarafımıza olan ilgi ve alakalarından, misafirperverliklerinden dolayı Erkan Tan ve ekibine teşekkürü borç biliriz.