Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.

Kurulduğu günden beri mesleğimizi ve meslektaşlarımızı başarı ile temsil etmenin yanı sıra acil sağlık sisteminin sorunlarının çözümüne de katkı sağlayan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak meslektaşlarımıza daha iyi ve etkili hizmet verebilmek için sizlerin üye olarak destek olması büyük önem taşımaktadır. Meslektaşlarımızın üyelik işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Yönetim Kurulumuz tarafından Mobil Aidat Sistemine geçilmesi kararı alınmıştır.

Dernek Tanıtım Filmi

Kimler Üye Olabilir ?

Acil Tıp teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Tüzüğüne göre;

• Sağlık meslek lisesinden mezun olan Acil Tıp Teknisyenleri ve meslek yüksek okulundan mezun olan İlk ve Acil Yardım – Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri – Acil Tıp Teknikeri – Paramedik  bölümü mezunları derneğe üye olabilir.
  • Sağlık meslek liselerinde “Acil Tıp Teknisyeni” bölümünde meslek branş öğretmeni, meslek yüksek okullarında Ambulans ve acil bakım teknikerliği bölümü öğretim elamanları ve öğretim görevlileri üye olabilir.

Başvuru ilk yönetim kurulu toplantısında karara bağlanır.

Mobil Aidatla Üye Olmak İsteyenler

Cep telefonları ile ATTDER yazıp 8071 gönderip , gelen mesaja onay verdikten üyelik aidatını aylık olarak ödemeye başlayabilir. Cep telefonu ile yapılan işlemler tamamlandıktan sonra

İki Adet Fotoğraf
ATTDER Üyelik Formu

İmzalanarak dernek adresine gönderilmelidir.

Mobil Aidatla Üye Olmak İstemeyenler Alttaki işlemleri gerçekleştirerek üye olabilir

İki Adet Fotoğraf
Üye Aidat Banka Dekontu
ATTDER Üyelik Formu

İmzalanarak dernek adresine gönderilmelidir.

Dernek yıllık üyelik aidatı ücreti: 45 TL’ dir

Hesap No:
İş Bankası Kordon Şubesi (3420)
Hesap Numarası: 1270920
IBAN:TR040006400000134201270920
Hesap Adı: Acil Tıp Teknisyenleri Derneği

Üyelik formunu doldurarak, iki adet fotoğrafınızı ve ücret ödendi dekontunuz ile beraber
aşağıdaki adrese göndermeniz gerekmektedir.

ADRES: Folkart Towers, Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:39 B Blok K:31, 35580 Bayraklı/İzmir adresine yollayınız.

Bilgi almak için;

Tel: 0232 484 41 48