ALTIN AMBULANS SAĞLIK ÖDÜLLERİNDE OYLAMA HEYECANI BAŞLADI

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT DER) tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde oylama heyecanı başladı.

Her yıl siyaset, bürokrasi ve sağlık sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ve bu yıl 7.si düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde ilk aşama sonuçlandı. İlgili kategoriler için yapılan adaylık başvuruları sonucunda, Altın Ambulans Jürisi tarafından kriterlere uygun görülen adaylar belirlendi.

Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine, başvurusu kabul edilerek oylamaya katılmaya hak kazanan adaylar için sms ile halk oylaması 25 Şubat-10 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak. Adaylara oylarıyla destek vermek isteyen herkes Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörlerinden ALT yazıp boşluk bırakarak desteklemek istediği adayın SMS Kodunu yazıp 3969′ a kısa mesaj göndererek destek olabilecek.

Halk oylaması sonucu dereceye girenler, ödüllerini 22-28 Mart 2020 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan “7. Altın Ambulans Ödül Töreni” ile alacak.

Başarı öykülerine https://www.altinambulans.org/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

Paylaş