2020 Altın Ambulans Oylaması Sonuçlandı

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen ve her yıl siyaset, bürokrasi ve sağlık sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde oylama süreci sona erdi.

Sağlık sisteminin en prestijli ödülü olan Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde bu yıl 25 Şubat– 10 Mart 2020 tarihleri arasında SMS sistemi ile yapılan oylamada 7 farklı kategoride yer alan 37 aday için toplam 12 binin üzerinde oy kullanıldı.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah BALTACI “Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine yoğun ilgi gösterildi. Altın Ambulans geçen 7 yıl içerisinde sağlık sistemine değer katan önemli bir platform ve güçlü bir marka haline geldi. Amacımız acil sağlık sisteminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını bir nebzede olsa görünür kılarak acil sağlık hizmetlerinin gelişimine katkıda bulunmaktır” dedi.

Altın Ambulans 2020 Ödüllerinde SMS Oylaması sonucu en çok oy alan adaylar belli oldu.
2020 Yılı Altın Ambulans Oylaması Sonucu Ödül Kazanan Adaylar:

Acil Tıp Teknisyeni Kategorisi: Kenan Mustafa KIRBAŞ

Paramedik Kategorisi: Mehmet ÖZMEN

Ekip Kategorisi: İzmir 112

Hemşire Kategorisi: Muhammet Alperen ATA

Öğrenci Kategorisi: Kazım Gökhan GÖKÇE

Sağlık Memuru Kategorisi: Önder GÜL

Sürücü Kategorisi: Yücel MALKOCA

7. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri kapsamında yapılan oylamada en fazla SMS oyu alarak dereceye giren adaylara ve Altın Ambulans Jürisinin değerlendirmeleri sonucunda Jüri Özel Ödülleri Kategorisinde ödül almaya hak kazanan kişi ve kurumlara ödülleri 23 Mart 2020 tarihinde Ankara’ da gerçekleştirilecek olan Altın Ambulans Ödül Töreninde takdim edilecek.

Paylaş