Adana Temsilciliğimizden Sağlık Sen’e Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Temsilciliği Sağlık Sen Adana Şube Başkanlığıyla Görüştü.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği (ATTDER) Adana İl Temsilciliği olarak Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Sayın Recep KURUM ile Derneğimizin Adana İl Temsilcisi Süleyman YILDIRIM ve Adana Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sultan Korkmaz DÜZLER görüştü.

Görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri Derneği tanıtıldı,Faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.Özellikle Adana’da yapmış olduğumuz ve planladığımız organizasyonlar hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Özellikle yeni yapılanan mesleğimizin incelikleri hakkında,revaşta olan mesleğimizin nasıl ayakta tutulması,ve meslektaşlarımız arasında uyumun ve birlikteliğin sağlanılması konusunda Fikir alışverişinde bulunuldu ve destek sağlanılması gerektiği bildirildi.

Bunun yanında birer sahada çalışan ATT olarak karşılaştığımız sorunlar,sıkıntılar hakkında bilgi verildi.Çözüm yolları açısından görüşler bildirildi.ATT Kardeşlerimizin üst öğrenim hakkı ile ilgili konuşmalar görüşüldü.

Derneğimizi sıcak karşılayan Sayın Recep KURUM her türlü konuda bizlerin yanında olacağını,bizlere destek vereceğini ve bizlerle birlikte hareket edeceğini bildirdi ve derneğimize katkı sağlayacağını ileti.

Öncelikle Sağlık Sen Adana Şube Başkanımız Sayın Recep KURUM’A bizleri çok sıcak ve iyi niyetle karşıladığından,ve bizlere destek vereceklerinden ve yanımızda olacaklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz ve başarılar dileriz.

ATTDER Adana Yönetim Kurulu Adına

Süleyman YILDIRIM

Attder Arge Kom.Üyesi ve Adana İl Temsilcisi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir