Acil Tıp Teknisyenlerinin Geleceğine Yön Verildi

Acil Sağlık Sisteminin en önemli yapı taşlarından biri haline gelen, 45 bin mezunu ve 17 bine yakın öğrencisiyle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımında ilk sırayı alan Acil Tıp Teknisyenlerinin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği tarafından organize edilen 1.İl Başkanları Toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin yeni dönemde izleyeceği yol haritasının, projelerinin ve hedeflerinin görüşülüp tartışıldığı toplantıya tüm Türkiye’den İl Başkanları katıldı.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak yaptığı açılış konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak “insanlarımıza hak ettiği standartlarda bir acil sağlık hizmetinin sunulması için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalıyız. Mesleğimizin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirebilmek için bütün il başkanlarımız bulundukları illerde meslektaşlarımıza liderlik etmelidir”dedi.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız

”Acil Tıp Teknisyenlerinin ve sağlık sisteminin sorunlarının çözümü için meslektaşlarımızın enerjini ülkemizin hizmetine sunduk” diyen Gökbayrak ATT DER’in yol haritasının oluşturulmasında kaba bir hiyerarşik anlayış yerine Derneğin tüm karar alma mekanizmalarının katılımını önemsediklerini belirterek İl Başkanları Toplantısı bu amaçla yapılmaktadır dedi.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin illerde daha sağlam bir teşkilatlanma yapısına kavuşması için atılması gereken adımların sıkça tartışıldığı toplantıda genel sağlık politikaları karşısında da ATT DER’in duruşu değerlendirildi.