Acil Tıp Teknisyenleri Günü İstanbul Zeynep Kamil SML’de kutlandı

ZEYNEP KAMİL SAĞLIK MESLEK LİSESİ’NDE KUTLAMA..

22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri günü çalışan kesimde olduğu kadar Anadolu Sağlık Meslek Liselerinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.Yıllardır verdiği mezunlarla adından sıkça söz ettiren ,başarının anahtarını öğrencilerine sabırla sunmanın gururunu yaşayan Zeynep Kamil Sağlık Meslek Lisesi öncülüğünü yaptığı kutlama programına ATTDER İstanbul İl Temsilciliğini de davet ederek,mesleki birleşim ve kaynaşmayı sağladı.Öğrencilerin hazırladığı program bizlere neden mesleki sahiplik duygusuna hakim olmamız gerektiğini açıkça gösteriyordu.Kendilerini bekleyen çalışma hayatını dışardan gözlemleyen genç beyinler;hazırladıkları sunum,skeç ve konuşmalarla yaşanan sıkıntılara kimi zaman trajikomik,kimi zaman duygusal,kimi zaman da sert çıkışlarla ayna tutarak çözüm önerilerini sundular.

Program kapsamında salonda bulunan ATTDER İstanbul İl Temsilciliğinden Att.Yusuf Ziya EROL yaptığı konuşmada tüm öğrencilerimizin Acil Tıp Teknisyenleri gününü kutlayarak,hazırlanan coşkulu program için teşekkürlerini sundu.Mesleki birlik ve beraberliğin sorunlarla savaşta kullanılacak en iyi strateji olduğunu belirten sayın Yusuf Ziya EROL çalışma hayatında ki olumsuz gelişmeler karşısında başarının ancak mesleki ve kişisel gelişim olduğuna değinerek,acil tıp teknisyenlerinin yarına,her gün yenilenen sistemin etkin bir parçası olarak umutla bakması gerektiğini söyleyerek tecrübelerini paylaştı.

Haftanın özelliğine yakışan bir coşkuyla hazırlanan program öğrencilerin aydın fikirleri ışığında etkin paylaşımlarla sonlandı.Bizde ATTDER İstanbul İl Temsilciliği olarak;programın hazırlanmasında emeği geçen okul yönetimine,öğretmenlerimize ve tüm öğrencilere teşekkürlerimizi sunar;mesleğimiz adına,değişen dünya da tüm olumsuzluklardan uzak sorunsuz bir çalışma hayatı temenni ederiz..