Attder Sakarya İftar Yemeği Düzenlendi

Attder olarak başlattığımız ve İstanbul,Kocaeli ve Sakarya’da yapmayı düşündüğümüz geleneksel Attder iftar programlarının ikincisi olan Kocaeli programını,Attder İstanbul sorumlusu Murat Ali UZUN’un ev sahipliği yaptığı, Kocaeli’nin dörtbir tarafından gelen meslektaşlarımızla Sekapark Otel’de gerçekleştirdik.

Aramıza birçok doktor,paramedik ve ambulans şöförü arkadaşımızında katılması bizleri birhayli mutlu etti.

Yemekten sonra kamelyada hepbirlikte saatlerce oturma şansı bulduğumuz meslektaşlarımızla genel anlamda yaşadığımız sıkıntıları,istasyonda yada vakalarda başımıza gelen ve gelebilecek aksilikleri v.b.,hastane ortamında ve özel ambulanslarda çalışan arkadaşlarımızın karşılaştığı sıkıntıları konuşarak fikir alışverişinde bulunduk..Oldukça kalabalık ve pozitif bir ortamda gerçekleşen program gece 01:00’a dek devam etti..

Gecede Attder olarak başlattığımız ”HERKESE İLKYARDIM” projemizin gündeme gelmesi ve birçok Att’nin projede gönüllü olması bizleri gururlandırdı.Okulların başlamasıyla birlikte ilköğretim ve liselerde başlatacağımız ”GENEL İLKYARDIM VE 112’nin ÖNEMİ”konularını Attler kendi bölgelerindeki okullara bizzat verecekler.Bu projede amacımız ”acil yardım ekipleri olay yerine gelene kadar çevredekiler tarafından bilinçli ve doğru ilkyardımın yapılması,112’nin hangi şartlarda aranmalıdır” gibi konular olacaktır.