1. İstanbul 112 Sempozyumuna Katıldık

Bu sene ilki düzenlenen 1. İstanbul 112 Sempozyum ve Medikal rallisi tamamladı ATTDER olarak İstanbul İl Başkanlığımızın da büyük destek verdiği organizasyon Acil Sağlık Hizmetlerinde Dünya ülkeleri ile yarışır hale geldiğinin adeta ispatıydı. İki gün süren organizasyonda İstanbul 112’nin kurumsal gelişiminden afet’e mesleki sunumlarda Acil Sağlık hizmetlerinin daha nasıl gelişe bileceğine sistemde görev yapan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve Teknikerlerin mesleklerinin ve sistemdeki önemide vurgulandı.

Sempozyumda Dernek Başkanımız Yaşar Gökbayrak 112’de Acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerinin yeri adlı panelde oturum başkanlığı yapmıştır.

Sempozyumun İkinci gününde ise Medikal Ralli etapları yapıldı. Renkli gösterilere sahne olan yarışma etaplarında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştılar.

Sempozyum ve medikal ralli organizsyonu İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Doğaç Niyazi ÖZÜÇELİK’in dereceye giren ekiplere madalya ve kupa vermesi ile son buldu.

Sempozyumda konuşma yapan İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sayın Doç.Dr.Doğaç Niyazi ÖZÜÇELİK ”ilerleyen süreçte yapılacak olan sempozyum ve ralli organizasyonlarında tüm öğrenci arkadaşların da etkin katılımlarını sağlayacaklarını belirtti.”

Sempozyum ve medical ralliye Haydarpaşa Bülent Akarcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de katılarak etkili bir çalışma örneği gösterdiler.Bu büyük organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize,destek ve yardımlarını bizlerden esirgemeyen okul müdürü Sayın Güler SÜRÜCÜ’ye Acil Tıp Teknisyenleri Derneği İstanbul İl Başkanlığı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..

 

Att Ferhat Baz
ATTDER İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Paylaş