ATTDER Adana İl Başkanlığından Vali Yardımcısına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanlığı Adana Vali Yardımcılarından İbrahim AVCI’yı ziyaret etti,

Ziyarete Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanı Süleyman YILDIRIM, Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sultan Korkmaz DÜZLER, Öğrencilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazmi BÜYÜKYAĞBASAN, Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aysel DURSUN, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Melike ÜNLÜ, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hişam ALAYBEYOĞLU, Cennet ÖNGEL ve İl Başkanlığı Danışmanı Mahmut ÇİFTÇİ katıldı

Yapılan Konuşma da Acil Tıp Teknisyenleri Adana İl Başkanı Süleyman YILDIRIM, Acil Tıp Teknisyenleri Derneği’nin tanıtımını, amacını,vizyonu ve misyonu hakkında bilgi verdi. Adana İli olarak Derneğin önemli bir ili olduklarına dikkat çeken YILDIRIM,yaptıkları eğitimler,sosyal aktiviteler, planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanlığı olarak Tüm sağlık çalışanlarının ortak sesi olmak, iyi ve kaliteli bir hizmet vermek için ellerinden geleni yapacaklarını açıklayan YILDIRIM, aynı zamanda vatandaşlarımıza da ilk yardım ve sağlık hakkında bilgi vermek için çalışmalar içerisinde olduklarını kaydetti.

İl Başkanı YILDIRIM,ayrıca özellikle yeni yapılanan mesleğimizin incelikleri hakkında, revaşta olan mesleğimizin nasıl ayakta tutulması,ve meslektaşlarımız arasında uyumun ve birlikteliğin sağlanılması konusunda Fikir alışverişinde bulunuldu ve destek sağlanılması gerektiği bildirildi.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanlığı Öğrencilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi BÜYÜKYAĞBASAN ise,öğrencilerimizin bizler için çok önemli bir yere sahip olduklarını,temellerin her zaman sağlam atılması gerektiğini vurguladı. Sürekli eğitimlerle öğrencilerimizi mesleki anlamda İleriye taşıma çabası içerisinde olduklarını ileten BÜYÜKYAĞBASAN, öğrencilerimizi ileriye taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız ifadelerini kullandı.

Yapılan Ziyaretten Dolayı Çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı İbrahim AVCI,arkadaşlarımıza gereken yardımların yapılacağını ve yanlarında olacaklarını ifade etti.

Paylaş