Hatay’da Coşkulu Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlaması

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Hatay İl Başkanlığı öncülüğünde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Hatay’da kutlandı.

Bilindiği üzere 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri günü 22-28 Mart Acil tıp Teknisyenliği haftası olarak kutlanmaktadır. Bu çerçeve ATT DER Hatay İl Başkanlığı organizatörlüğünde 26 Mart 2013 günü Acil Tıp Teknisyenleri günü kutlandı.

Geceye ATT DER Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Hatay İl Başkanı Osman Nuri Kundakçı’nın konuşması ile başlandı. İl Başkanı Kundakçı; ” 22 Mart 2006 günü 7 arkadaşım İzmir’den bir yürüyüş başlattı. Bu yürüyüşün amacı acil tıp teknisyenliği mesleğini tanıtmak, mezuniyet sonrası eğitimler düzenlemek ve ATT’leri her platformda temsil etmekti. Bugün şükürler olsun ki Türkiye’nin dört bir yanında yürüyüşümüz adım adım devam etmekte ve hizmet bayrağımız memleketin dört bir yanında dalgalanmakta” dedi. Osman Nuri Kundakçı konuşmasına organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen il başkan yardımcılarına ve bize destek veren herkese teşekkür ederim diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra söz alan Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Hüseyin Bayramoğlu; ATTDER’İN yaptığı çalışmaları takip ettiğini ve mesleklerini başarı ile temsil ettiğini dile getirdi. Hatay’da 112 acil hizmetleri konusunda çeşitli bilgiler veren Dr.Hüseyin Bayramoğlu tüm acil tıp teknisyenleri’nin bu özel gününü kutlarım dedi.

Kutlama programına ilde bulunan tüm sendika il başkanları ve temsilcileri, Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Atatürkçü Düşünce Derneği Erzin Şube Başkanı Adem Çevik ve basın mensupları katıldı. Toplam 240 kişinin katıldığı program sonrası yapılacak olan tekne gezisi hava muhalefeti nedeni ile iptal edildi.

Haberin fotoğrafları için buraya tıkalyınız


Paylaş