ATTDER Kayseri’den İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

ATTDER Kayseri olarak İl Başkanı Enes Erken, İsmet Çelebi, Süleyman Bozdemir ve Zahid Yıldırım’dan oluşan heyet 112’den sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ersin Yel’i ziyaret etti.

Ziyarette Kayseri’de çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilirken Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin faaliyetleri, hedefleri ve projeleri konusunda da bilgi verildi.

ATTDER Kayseri hakkında Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ersin Yel’i bilgilendiren İl Başkanı Enes Erken “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Kayseri’de çalışan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteği bizim için çok önemli “dedi

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Müdür Yardımcısı Dr. Ersin Yel sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

Paylaş