ATT DER İskenderun Sağlık Meslek Lisesinde

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Hatay İl Yönetimi İskenderun Sağlık Meslek Lisesinde öğrencilere acil tıp teknisyenliğini anlattılar.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği sürekli düşünen, yeniliklere açık ve fikir üreten bir meslek grubu olmak ,konulara hep olumlu yaklaşmak, Sağlık Sisteminin Yapı Taşlarından olan Acil Tıp teknisyenlerinin Eğitimlerini Uluslararası standartlara yükseltmek vizyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu vizyon çerçevesinde acil tıp teknisyenliği mesleğini ATT adaylarına anlatmaktadır. ATT DER Hatay İl Başkanı Osman Nuri Kundakçı başkan yardımcıları Burhan Daşkın ve Abdullah Baltacı İskenderun Sağlık Meslek Lisesinde öğrenim gören acil tıp teknisyenliği 1. sınıf öğrencilerine meslek hakkında bilgiler verdiler.

Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan dernek yöneticileri sizler gelecekteki meslektaşlarımızsınız fakat hedefinizi her zaman daha da yüksek tutmalısınız ve muhakak lisans eğitimi almaları gerektiği yönünde önerilerde bulundular. Kısaca ATT DER’i anlatan il yönetimi bundan sonra İskenderun Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile daha sık görüşeceklerini belirterek okuldan ayrıldılar.

Resimleri görmek için tıklayınız