ATTDER Muğla Akyaka EKG Eğitimi Tamamlandı

ATTDER Muğla İl Başkanlığının organize ettiği Acil Tıp Teknisyenlerine yönelik yapılan EKG Eğitimi tamamlandı.

18-19 Mayıs 2013 tarihindeki EKG Eğitimi Akyaka-Azmakhan Oteli eğitim salonunda yapıldı.
ATTDER Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Feyza Duygu ÖRSÇELİK ’in açılış konuşması ile başlayan; Teşkilatlanmadan Sorumlu Çiğdem AKIN ve Eğitim Sorumlusu Filiz AŞIK’ ın koordinatörlüğünde ATT Feyza Duygu ÖRSÇELİK, ATT Fadime Kirlek ve Uzm. Dr. Nuri KÖSE’nin eğitmen olarak katıldığı EKG eğitimi başarıyla tamamlandı.

Muğla İl yönetiminin büyük katkıları ile hazırlanan eğitime Aydın, Muğla ve İstanbul’da çalışan Acil Tıp Teknisyeni ve AABT’ ler katıldı.

Teşkilatlanmadan sorumlu Çiğdem AKIN yaptığı konuşmada; Muğla İl Sağlık Müdürlüğüne katkılarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Aralık ayı itibari ile İl yönetimlerini oluşturduklarını o günden bu yana 2. EKG Eğitimini organize ettiklerini, 22 Mart ATT Haftası dolayısıyla Sağlık Meslek Liseleri’nde mesleki bilgilendirme ve Ambulans tanıtımı, tatbikat ve 112 çalışan personelinin katılımıyla gece ATT gecesi organize ettiklerini, Muğla İl Sağlık Müdürlüğünün de katkılarıyla faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Eğitime Muğla İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Emine ÖNSOY, ATT Derneği Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK’ ta katıldı. Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Dr. Emine ÖNSOY, eğitimin başarılı geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken başta Uzm.Dr. Nuri KÖSE’ ye daha sonrada tüm personele teşekkür ettiğini, eğitim boyunca başarılı performans gösteren ATT’ leri de kutladığını belirtti.
Uzm. Dr.Nuri KÖSE ise, öncelikle mesleki örgütlenmenin son derece önemli olduğunu, bu konuda kendinden emin adımlarla ilerlemekte olan ATTDER Yönetimini tebrik ettiğini dile getirmesinin yanında eğitimde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu Muğla’da yapılacak olan tüm eğitim etkinliklerinde yer almaktan büyük memnuniyet duyacağını dile getirdi.

ATT DER Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK yaptığı konuşmada İl başkanlarımızın ve meslektaşlarımızın büyük özverisinin olduğunu amacımızın ülkemizde uluslar arası standartlarda acil sağlık hizmetinin sunulmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Meslektaşlarımızın desteği ile sağlık sisteminde ve ülkemizde söz sahibi bir meslek grubu olacağımıza inancımız tamdır. “ dedi ve Kasım ayı içerisinde yapılacak olan İlk Uluslar arası Kongresine tüm meslektaşlarımızı davet etti.Eğitimde emeği geçen başta Çiğdem AKIN ve Özgür AKIN olmak üzere tüm il yönetimindeki arkadaşlarımıza teşekkür etti.

Toplam 24 kişinin katıldığı eğitim; Eğitmenlere teşekkür plaketinin verilmesi ve katılımcılara katılım belgelerinin verilmesinin ardından Akyaka Azmak turu ile son buldu.

Fotoğraflar için tıklayınız

Paylaş