1. Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Acil Tıp Teknikerliği (Paramedik) Kongresi 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara Kızılcahamam Asya Termal Otel’de yapılacaktır.

2009 yılında İzmir’de, 2011 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen iki başarılı sempozyumun ardından, Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde ilk defa yapılacak olan 1.Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Acil Tıp Teknikerliği (Paramedik) Kongresi ATTDER tarafından düzenlenecektir.

Dünyada acil sağlık hizmetlerinde önemli yere ve konuma sahip ülke temsilcilerininde katılacağı, konusunda uzman değerli akademisyen ve konuşmacıların sunum yapacağı, Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerine damga vuracak olan 1. Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Acil Tıp Teknikerliği (Paramedik) Kongresine tüm acil tıp teknisyenleri ve paramedikler davetlidir.

Kongre hakkında, davet mektubu, kongre konuları ve konuşmacıları, kayıt, konaklama, hakkında tüm bilgiler için Tıklayınız