ATTDER 5. Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı

ATT DER 5.Olağanüstü Genel Kurulu İzmir Ege Bölgesi Sanayi Odasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığına Bekir Çulla, Başkan Vekilliğine Cemil Çufadar, Katip Üyeliklere Neslihan Yılmaz ve Hakan Eskioğlu’nun seçildiği genel kurulda açılış konuşmasını yapan ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak konuşmasına “Bugün aramızda bulunmayan, görev şehidi meslektaşlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum” diyerek başladı.

“22 Mart 2006’dan bugüne kadar, derneğimizde görev alan Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Temsilcilerimize, Komisyonlarımızda görev alan bütün meslektaşlarımıza da yaptıkları fedakarca çalışmalar için teşekkür ediyorum diyen Gökbayrak; “dolu dolu geçen 7 yılda yaşanan zorluklara ve sıkıntılara rağmen kader bizlere bir çok güzellikler nasip etti.Bu güne kadar ülkemizin dört bir tarafında yaptığımız eğitimler,meslektaşlarımızı temsilen yaptığımız görüşmeler,sempozyumlar,ilk yardım eğitimleri….Bunların her biri bizim için gurur ve mutluluk tablolarıydı.Ve bugün burada yaptığımız toplantı da bu güne kadar biriktirdiklerimizin bir toplamıdır.”dedi.

Biz aylar önce ”Bir Meslek Tek Yürek” dedik ve bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerimizde hiç bir zaman ayrım gözetmedik diyerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Gökbayrak; İstiklal şairi merhum M.Akif Ersoy ne güzel ifade etmiş:
Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,
Toplu çarptıkça yürekler, onu top sindiremez.

Sağlık sisteminde son 10 yıla damgasını vuran acil tıp teknisyeni ve paramedikler olarak sistemin geleceği adına sesimizin daha gür çıkmasını istiyorsak “benlik” kavramından sıyrılarak “biz”olmalıyız diyen Gökbayrak; son dönemde yaşanan gelişmeler neticesinde derneğimizde tüzük değişikliği yaparak, Acil Tıp Teknisyenlerini ve Paramedikleri bu çatı altında birleştirme talebi gündeme gelmiştir. Bizde yönetim kurulumuzla, İl Başkanlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde genel kurul kararı aldık” dedi.

ATT DER Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Özdemir tarafından okunan faaliyet raporu ve sayman üye Ceyhan Molla tarafından okunan mali raporun ardından tüzük değişikliği kabul edilerek yönetim kurulu seçimine geçildi. Yapılan oylama sonucunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Genel Başkan: Yaşar Gökbayrak

Genel Başkan Yardımcısı: Ekrem Özdemir (Teşkilatlanma)

Genel Başkan Yardımcısı: Selçuk Evren (Eğitim)

Genel Başkan Yardımcısı: Osman Nuri Kundakçı (Basın Yayın)

Genel Başkan Yardımcısı: Süleyman Yıldırım (Arge)

Mali İşler Sekreteri: Hasan Bozok

Sosyal İşler Sekreteri: Feyza Duygu Örsçelik

Mevzuat ve Dış İlişkiler Sekreteri: İsmail Dal

Öğrenci Faaliyetleri Sekreteri: Gamze Ünal

Seçim sonrasında bir teşekkür konuşması yapan ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak”Acil Tıp Teknisyenleri Derneği olarak başladığımız bu yolculuğa Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak devam ediyoruz. Biz elimizden geldiğince bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada meslektaşlarımız ve sağlık sistemi için çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Paylaş