ATT DER Hatay İl Yönetimi Değişti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği Hatay İl yönetiminde görev değişimi yapıldı. 2006 yılından beri ATT DER Hatay İl Başkanı olan Osman Nuri Kundakçı yaptığı yazılı açıklama ile yeni ATT DER Hatay il yönetimini duyurdu.

Değerli meslektaşlarım;

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği 2006 yılında kuruldu ve kuruluşundan 6 ay sonra bu güzel aile ile tanıştım. ATT DER’e üye olmamla beraber ATT DER Hatay İl temsilciliği daha sonra ATT DER Hatay il Başkanı olarak 7 yıldır arkadaşlarımla beraber meslek bayrağımızı ilimizde dalgalandırmaktayız. İlimizde mesleğimizi tanıtmak, meslektaşlarımızı birleştirici sosyal faaliyetler ve eğitimler düzenlemek adına beraber çok çalışmalar yaptık.

Bildiğiniz üzere derneğimiz 2 Temmuz 2013 tarihinde İzmir Ege Bölgesi Sanayi Odasında 5.Olağan Üstü Genel Kurul gerçekleştirildi ve Olağan Üstü Genel Kurul sonrasında Derneğin ismi Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği Olarak değiştirildi.

Yapılan Genel kurul sonrası ATT DER Genel Başkan Yardımcısı olmam, daha önce Sivas il başkanı olup ilimize gelen ve il başkan yardımcılığı görevini yürüten değerli kardeşim ve yol arkadaşım Abdullah Baltacı’nın genel merkez çalışan güvenliği komisyonunda görev alması, Eyup Duran’ın genel merkez komisyonlarında görev alacak olması, Özel Sektörden sorumlu başkan yardımcısı İlyas Yıldır’ın başka bir ilde göreve başlaması ve bayrağın artık genç meslektaşlarımız tarafından dalgalandırılmasını istememiz nedeni ile il yönetiminde değişime gidilmiştir.

Bizler eski Hatay İl Yönetim kurulu üyeleri olarak meslek bayrağımızı arkadaşlarımıza devretmiş olsak da yine onların her faaliyetinde yanlarında olacak, her çalışmalarına destek olarak bu yolda beraber koşacağız.

Ben bu yolu meslek adına mukaddes bir dava yolu olarak gördüm ve Abdurrahim Karakoç’un dizeleri ile sözlerime son vermek istiyorum;

Ben Milletim uğruna adamışım kendimi
Bir doğrunun imanı, bin eğriyi düzeltir.
Zulüm Azrail olsa, hep Hakk’ı tutacağım
Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir.

Hatay İl yönetiminde bana destek veren değerli il başkan yardımcısı arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı ayrı teşekkür eder ve emaneti ehil ellere bırakmanın verdiği huzur ile yeni ATT DER Hatay İl başkanı ve yönetim kuruluna başarılar dilerim.

Saygılarımla…

Osman Nuri KUNDAKÇI
ATT DER Genel Başkan Yardımcısı

ATT DER Hatay İl Başkanlığı aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

İl Başkanı: Burhan DAŞKIN

İl Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma ) Murat YAKAR