ATT DER Adana’dan Sağlık Sen’e Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği Adana İl Başkanlığı Tarafından Adana Sağlık Sen Şube Başkanlığı İle görüşüldü.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik )  Derneği  Adana İl Başkanlığı  olarak  Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Sayın Recep KURUM ile Derneğimizin  İl Başkanı; Sultan Korkmaz DÜZLER,Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa GÜRBÜZ,Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel DURSUN,İl Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesi Furkan ÇANKURT görüştü.

Görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneğinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.Özellikle Adana’da yapmış olduğumuz ve planladığımız organizasyonlar hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanlığımız tarafından 23-24 Kasım’da Ankara’da Derneğimiz tarafından Düzenlenecek olan  Uluslararası Kongremiz hakkında detaylı bilgiler verildi.

Derneğimizi sıcak karşılayan Sayın Recep KURUM  her türlü konuda bizlerin yanında olacağını,bizlere destek vereceğini, bizlerle birlikte hareket edeceğini bildirdi ve derneğimize katkı sağlayacağını ileti.

Bizleri sıcak karşılayan Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Sayın Recep KURUM’a  İl Başkanlığımız olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.

1396018_407081852751540_1677334849_n

Paylaş