ATTDER’den Üyelerine ve Meslektaşlarına Hukuk Desteği

ATTDER İstanbul İl Başkanlığı Yönetimi, Av. Ömer TURANLI’yı Turanlı Hukuk Bürosunda ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu adına katılan kişiler ise ATT DER İstanbul İl Başkanı, Kamil KABAHALİLOĞLU, Bşk. Yrd. Halil GAMSIZ, Bşk.Yrd. Ferhat BAZ ve Yönetim Kurulu Danışmanı Temel KILINÇLI gibi isimlerden oluştu. Başta sağlıkta şiddet konusu olmak üzere hastane öncesi ve hastane acillerinde yaşanan hukuksal sorunların konuşulduğu ziyarette başlıca öne çıkan konular şöyle oldu;

· Sağlıkta Şiddet ve Hukuksal Yönden Çözüm Önerileri,

· Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklerin Acil Tıbbi Yetkileri ve Hukuksal sorumlulukları,

· Olay Yeri Güvenliği ve Adli Vakalara Yaklaşım,

· Vaka Formlarının Hukuki Açıdan Önemi,

· Tıpta Yapılan Hatalar ve Zarar Görenin Sağlık Personeline Karşı Şikâyet ve Dava Hakkı · Sağlık Personelinin İş Sağlığı ve Güvenliği Hakları

Yapılan ziyarette Av. Ömer TURANLI, ATTDER İstanbul üyelerinin ve acil sağlık hizmetleri çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunması konusunda Turanlı Hukuk Bürosunun gerekli desteği sağlayacağını belirtti. Gerek Hukuk Danışmanlığı gerekse şikâyet ve dava aşamalarında olsun ATTDER Yönetiminin yanında olacaklarını vurgulayan TURANLI, Ziyareti sebebiyle başta ATTDER İstanbul İl Başkanı Att. Kamil KABAHALİLOĞLU’na olmak üzere ATTDER Yönetimine teşekkür ederek iade-i ziyaret sözü verdi.

ATTDER İstanbul İl Başkanı Kamil KABAHALİLOĞLU ise, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ATTDER üyeleri ve bütün meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumayı üstlenen Turanlı Hukuk Bürosuna ve Av. Ömer TURANLI’ya teşekkür ederek yapacakları iade-i ziyaretten onur duyacaklarını söyledi. KABAHALİLOĞLU, ATTDER İstanbul İl Başkanı olarak bütün üyelerinin ve meslektaşlarının her zaman yanında olacağını ve bunun sadece hukuksal destekle sınırlı kalmayacağını belirterek konuşmasını tamamladı.

Not: Değerli meslektaşlarımız, ister iş hayatınızda olsun isterse özel yaşamınızda olsun karşılaşacağınız hukuksal sorunlar karşısında dernek yönetimi olarak yanınızda olduğumuzu belirtiriz. Hukuk Danışmanlığı Hizmeti almak isteyen meslektaşlarımızın derneğimizle ve Turanlı hukuk bürosu ile irtibata geçmesi yeterlidir.

Att. Kamil KABAHALİLOĞLU İstanbul ATTDER İl Başkanı İrtibat No:(0555) 522 2592

Av. Ömer TURANLI Turanlı Hukuk Bürosu Kurucusu İrtibat No: (212) 296 9244

Paylaş