Sağlık ve İnsan Dergisi Kasım 2013 Sayısı Konuğu ATTDER

Türkiye genelinde etkin dağıtımı yapılan Sağlık ve İnsan Dergisi geniş bir yelpazede okur profiline hitap etmektedir. Aylık periyotlarla yayımlanan ve Üst düzey bakanlık yöneticilerine, vali, il sağlık müdürlükleri gibi Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen Sağlık ve İnsan Dergisi Kasım 2013 Konuğu ATTDER oldu.

Dergide bu ay organ bağışının önemi kapak konusu olarak vurgulandı. Ayrıca Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu ve Diyanet İşleri Başkanının organ bağışı konusundaki görüşlerine yer verildi. Derginin bu Kasım 2013 sayısında ATT DER olarak 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde Kızılcahamam Asya Termal Otelde gerçekleştireceğimiz 1. Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği ( Paramedik ) Kongresine geniş yer verildi.

Dergiye açıklamada bulunan ATT DER Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK ; 2006 yılında Acil Tıp Teknisyenleri Derneği olarak çıktığımız yolcuğa bugün Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak devam ederken, meslektaşlarımızın olduğu her alanda ve Türkiye’nin her köşesinde var olmak gibi büyük bir ideali taşıyan sivil toplum kuruluşu olarak geçen 7 yıllık süreçte binlerce kilometre yol kat ettik. Ülkemizin her bölgesinde eğitimler düzenledik, sosyal aktiviteler, bilimsel toplantılar tertipledik. Meslektaşlarımızın sorunlarıyla hemdert olmakla kalmayıp sunduğumuz çözüm önerileri ile her platformda meslektaşlarımızın hissiyatını yansıtıp görüşlerini savunarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın enerjisini ülkemizin hizmetine sunduk.1.Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Kongresi de işte bu birikimlerin bir tezahürüdür dedi.

Derginin Kasım 2013 sayısının tamamını okumak için buraya tıklayınız

dergi