ATTDER Çorum’dan Anlamlı Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği Çorum İl Başkanlığı Yönetiminden Anlamlı Ziyaret.

Daha Önce Çorum Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Görevinde Yer Alan Ve Şimdilerde Vatani Görevini Yapmak İçin Askerde Bulunan Dr.Ali Faruk SÖNMEZ’e ATTDER ÇORUM Yönetim Kurulundan Anlamlı Bir Ziyaret Gerçekleşti.

Askerliğini Ankara General Eşref Akıncı Kışlasında Tabip Asteğmen Olarak Sürdüren SÖNMEZ Bu Ziyaretten Oldukça Memnun Olduğunu Belirtti. Askerliğinin 4.Ayı içinde olan Dr.Ali Faruk SÖNMEZ ”Aile’ Dışından ilk defa ziyarete gelenlerin ATTDER ÇORUM ekibinin olduğunu belirtti ve mutluluğunu dile getirdi”. Hoş Sohbetlerin Geçtiği Bu Ziyarette SÖNMEZ, Çorumdaki Bütün Sağlık Camiasına Selamlarını Sevgilerini İletti.

ATTDER ÇORUM Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tök:” Dr.Ali Faruk Sönmez’in Ziyaretine Gelmeyi Çok Daha Önce Planlamıştık Ancak Kısmet Bugüne İmiş. Onu Gördüğümüz İçin Çok Mutlu Olduk Hep Beraber Hasret Giderdik. İnşallah İlerleyen Günlerde Birdaha Gelmeyi İsteriz, Çok Sevdiğimiz Saygı Duyduğumuz Ve Bizlere Herzaman Destek Olan Dr.Ali Faruk Sönmez Hocamıza Güzel Hayırlı Bir Askerlik Süreci Diliyoruz”dedi. Beraberinde Oluşan Heyette Başkan Yardımcıları; Can Kargın, Cemil Çufadar Ve Sezgin Atalay İle Birlikte Dr.Ali Faruk SÖNMEZ Bey’le Vedalaşarak Kışladan Ayrıldılar.

Paylaş