SKYDENT Hospital’den ATTDER üyelerine İndirim

ATTDER İstanbul’dan üyeleri, iş arkadaşları ve ailelerine yeni bir hizmet. Sektöründe kaliteli çalışmalarıyla adından söz ettiren, deneyimli çalışanları, konusunda uzman kadrosu, en son teknoloji tıbbi malzemeleri, 10 ayrı tam donanımlı tedavi odası, entegre diş laboratuvarı, dijital panoramik röntgen, cad/cam sistemi ile hatasız porselen, zirkonyum ve laminate uygulamaları yapan diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi SKYDENT ile tedavi protokolü imzalamıştır. Ziyarette ATTDER İstanbul Yönetimi adına İl Başkanımız Kamil Kabahaliloğlu İl Başkan Yardımcılarımız Ferhat Baz ve Yunus Karaşoğlu ve Dernek Danışmanımız Sn. Temel Kılınçlı hazır bulunmuşlardır.

Yapılan görüşmelerin ardından tüm hizmetlerden üyelerimizin ve ailelerinin en uygun şartlarda yararlanmalarının sağlanması için indirim talebinde bulunulmuştur. SKYDENT Yönetim Kurulu Başkanı Etem Battal ATTDER üyeleri ve ailelerine her türlü kolaylığı sağlayacaklarını bildirmiş gerekli mutabakatın yapılacağını söylemiştir. İl Başkanımız Kamil Kabahaliloğlu arkadaşlarımıza sunacakları hizmetlerden dolayı Sn. Etem Battal’a teşekkürlerini sunmuştur.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneğimiz Üyelerine ve ailelerine en uygun fiyatlarda en kaliteli hizmeti vermek için anlaşma sağlamış bulunmaktayız.
Genel indirim oranları listemizde mevcuttur. Liste harici tedavilerde SAYIN, ÜYE VE AİLELERİNE DİĞER TÜM TEDAVİLERDE TDB(TÜRK DİŞ HEKİMLER BİRLİĞİ ) FİYATLARI UYGULANACAKTIR.
ORTODONTİ TEDAVİLERİNDE CARİ FİYATLAR ÜZERİNDEN % 20 İNRİDİM UYGULANIR.

Paylaş