Çocuklar İçin Projemiz Amacına Ulaşıyor

Bu çetin kış günlerinde imkânsızlıklar yüzünden kaban, ayakkabı ve kıyafetleri olmadığı için üşüyen çocuklara, el uzatarak sıcacık kalbimizle hem üşüyen ellerini, hem de kırık gönüllerini ısıtmak…

Türkiye’nin dört bir yanında etnik köken ayrımı gözetmeksizin herhangi bir taraf veya ideolojik görüşün etkisinde kalmadan belirlenen yardıma muhtaç çocuklara yardım etmek amacıyla ;

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Sosyal İşler Sekreterliğince başlatılan Çocuklar İçin ,Çocuklar Üşümesin Projesi  yardım kampanyası olan Projemiz İhtiyaç sahiplerine ulaşıyor .

Başlattığımız Proje Kapsamında Adıyaman-Besni Dumlupınar Ortaokulunda okuyan öğrecilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım Göndermiştik.

Dumlupınar Ortaokulu Resmi web sitesinden Şu Açıklamada bulundu;

” Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği genel merkezi yönetim kurulu Sosyal İşler Sekreterliğince başlatılan “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında o sıcak ellerini çocuklarımızın kalplerine dokundurarak gönüllerinde sımsıcak bir duygu oluşturan ATT DER üyeleri; öğrencilerimizi sevindirdiniz. Allah’ta sizi sevindirsin.

Katkıda bulunanlara, Dumlupınar Ortaokulu personeli ve öğrencileri olarak çok teşekkür ederiz.”

Proje Kapsamında İhtiyaç sahibi olan öğrenci kardeşlerimize yardımın ulaşması bizleri çok mutlu etti.Bu Mutluluğa ,bir çocuğun gülmesine vesile olan herkese Derneğimizin Yönetim Kurulu Adına Teşekkürlerimizi İletiyoruz.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği -ATT DER Olarak Bu tür Sosyal Çalışmalarımız aralıklı ve sürekli dervam edecektir.

cats

Paylaş