Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde Yılın En’leri Belirlendi

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen 1. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde oylamalar rekor katılımla sonuçlandı. 24 Şubat – 10 Mart 2014 tarihleri  arasında yapılan oylamada 8 farklı kategoride 43 kişi aday için toplam 25.115 oy kullanıldı.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak”bu yıl ilk defa gerçekleştirilmesine rağmen gösterilen ilgiyle Altın Ambulans Sağlık Ödülleri sağlık sisteminin klasikleri arasına girmeye aday. Amacımız acil sağlık sisteminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını bir nebzede olsa görünür kılarak,acil sağlık hizmetlerinin gelişimine katkıda bulunmaktır”dedi.

Oylamada en fazla  oyu Hakkari’de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de elim bir trafik kazası sonucu hayatını  kaybeden ATT İsmail Öztürk aldı.

Altın Ambulans Sağlık Ödülleri kapsamında; Yılın Sağlık Müdürü, Yılın Sağlık Müdür Yardımcısı, Yılın 112 Başhekimi, Yılın 112 Şube Müdürü, Yılın Doktoru, Yılın 112 Ekibi, Yılın Acil Tıp Teknisyeni, Yılın Paramediği, Yılın Hemşiresi, Yılın Sağlık Memuru, Yılın Sürücüsüne ödüller, 24 Mart 2014 tarihinde saat: 19.00’da İstanbul Esenler Kültür Merkezinde düzenlenecek ödül töreninde dağıtılacak.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası Gala Yemeği’nin de gerçekleştirileceği geceye Anadolu Rock Müziği’nin güçlü sesi Haluk Levent’te şarkılarıyla renk katacak.

Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Oylama Sonuçları İçin Tıklayınız