ATTDER, Adana Valisi Hüseyin Avni COŞ’U Makamında Ziyaret Etti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Adana İl Başkanlığı tarafından Adana Valisi Hüseyin Avni COŞ makamında ziyaret edildi.

ATTDER Adana İl Başkanı Sultan Korkmaz Düzler İl Başkan Yardımcıları Aysel Dursun,Özlem Öter ve Behçet Kahraman’dan oluşan ATTDER Adana İl Yönetimi Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

ATTDER Adana İl Başkanı Sultan Korkmaz Düzler ulusal anlamda ve Adana’da yapılan dernek faaliyetlerinden kısaca bahsetti. Sultan Kormaz Düzler 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası için Adana’da yapcakları faaliyetlerden bahsetti ve Vali Hüseyin Avni Coş’u 25 Mart 2014 günü Adana’da düzenledikleri geceye davet etti.

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş; “ ATTDER’İ yaptıkları çalışmalardan dolayı takdir etti ve başarılarının devamını diledi. Eğer bir aksilik olmazsa 25 Mart gecesi ATTDER’İN Adana’da düzenleyeceği gecede bulunmaktan memnun olacağını ve gelmeye çalışacağını ifade etti.

ATTDER Adana İl Başkanlığı tarafından günün anısına Vali Hüseyin Avni Coş’a çiçek takdim edildi.

val,1

vali2