ATTDER Kırıkkale Üniversitesinde ‘Paramedik Kariyer Günleri’ Panelinde

5 Mayıs 2014 Tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk Ve Acil Yardım Programı Koordinatörlüğü “Paramedikler İçin Kariyer Günleri” Konulu Konferans Düzenlemiştir.

Mesleğe ve sisteme katkılarından dolayı ATTDER konferansa sunumları ile katkı saglamak üzere davet edilmişitr. ATTDER ANKARA yönetimi olarak KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ PARAMEDİK BÖLÜMÜ öğrencilerine mesleki beceri, acil sağlık sistemi ve ATTDER’in sistemdeki rolü,sisteme olan katkıları ve faaliyetlerinden bahsedilmek üzere bir sunum hazırlanmıştır.

Konferans Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yurdagül ERDEM Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yar.Doç.Dr Oğuz IŞIK Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Tolga ŞENER Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğr.Gör.Ahmet ÇALIŞKAN Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğr.Gör.Beratiye ÖNER ATTDER ANKARA İl Yönetimi Paramedik bölümü ögrencileri ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmişdir.

Konferansın açılış konuşması Paramedik bölümü ÖĞR.Gör.Beratiye ÖNER’in konuşması ve ATTDER’i takdimiyle başladı. ATTDER’in kuruluş amaç misyon ve vizyonunu anlatmak için ATTDER Ankara İl Başkanı Kadir AY söz alarak tüm öğrencilere ATTDER’in sistemdeki rolünü anlattı. ATTDER’in sisteme katkılarını faaliyetlerini ATT ve PARAMEDİKLERİN sistemdeki rolünü önemini ATTDER’in bütün sistem çalışanları özelliklede ATT ve PARAMEDİKLER için gösterdiği mücadeleyi eğitimleri etkinlikleri görüşmeleri temasları ve konularını gece gündüz demeden nasıl mücadele ettiğini ATTDER ANKARA İl Başkan Yardımcısı Yusuf KILINÇ tüm paramedik öğrencilerine anlattı.

Sunumların ardından ATTDER ANKARA Yönetimi konferansa katılan öğrencilerin tüm sorularını tüm içtenlik ve samimiyetleriyle yanıtladı.

Konferans sonrası KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yetkililerinin Teşekkürlerine mazhar olan derneğimiz çıkar için değil hizmet için bu yolda olduklarını bir kez daha dile getirerek sisteme her alanda katkı sağlamaya devam etti.

Konferans ATTDER Yöneticilerine verilen teşekkür plaketlerinin ardından sona erdi.

face face1 face2 face3 face4 face5 face6 face7 telden

Paylaş